Fonteindienst 17 juli – Blijvende liefde

In deze laatste Fonteindienst voor de zomerstop nemen we afscheid van ds. Henk Jansen als onze Fonteinpredikant in de afgelopen 4 jaar. We kijken dankbaar terug op een vruchtbare, inspirerende periode en geven hem Gods zegen mee. En we ronden het jaarthema “Vol van de Geest” af.
Een jaar lang hebben we op allerlei manieren geleerd, zijn we nog meer geïnspireerd en hebben we geoefend in de gaven van de Geest. Vrucht dragen door de kracht van de Heilige Geest maakt de grootheid van God zichtbaar. Dat kan alleen als we dicht bij Jezus blijven. Jezus gebruikt hierbij het beeld van de wijnstok waarbij wij de ranken zijn. “Blijf in mijn liefde” zegt Jezus, als een levenslange opdracht voor ons.

De muziek is van Matthias Blokzijl & Band.
Je bent van harte welkom!

Er gelden geen beperkende maatregelen meer vanwege corona. Maar om onnodige risico’s te voorkomen geldt nog steeds de regel ‘heb je klachten, blijf dan thuis’.

Vind je het prettiger om thuis de dienst online te volgen, doe dat dan. En weet dat we met elkaar verbonden zijn ook al ben je niet fysiek aanwezig.
De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.

Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).

Graag tot ziens!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×