Fonteindienst 15 mei – Ik zie jou

In deze viering gaan we een spannend maar mooi onderwerp aan; het omgaan met verschillen in geloof in onze samenleving. Denk daarbij aan verschillende geloven, geloofsbeleving, muzieksmaak, vormen, opvattingen, levensstijl. Dat kan best lastig zijn, voor je het weet neem je elkaar de maat.

Toch willen we ook graag het gesprek aangaan met elkaar over belangrijke zaken. Zeker als missionaire wijkgemeente zijnde. Hoe doen we dat op een liefhebbende, vrije manier met volop oog voor de ander? Zijn we werkelijk nieuwsgierig naar ‘het andere van de ander’? Hierover en meer zal Abbie Chalgoum met ons komen spreken.

Er gelden geen beperkende maatregelen meer vanwege corona. Maar om onnodige risico’s te voorkomen geldt nog steeds de regel ‘heb je klachten, blijf dan thuis’.

Vind je het prettiger om thuis de dienst online te volgen, doe dat dan. En weet dat we met elkaar verbonden zijn ook al ben je niet fysiek aanwezig.
De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.

Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).
Graag tot ziens!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×