Fonteindienst 14 juli – Een plek waar de hemel dun is

In de laatste Fonteindienst voor de vakantieperiode zal Martijn Stuiver voorgaan. Het thema is: “Een plek waar de hemel dun is”.

Vakantie is een tijd van ontspanning en recreatie. Re – creatie is te lezen als herschepping. Ook in de vakantie willen we God zoeken en vinden. Maar waar te zoeken: in de drukte of in de rust? Misschien op de plek waar de hemel dun is. Kom en laat je de weg wijzen.

Muzikale ondersteuning is er van Joyce van Boven & Band. Ook is er kinderdienst en oppas.

Na afloop is er koffie, thee en limonade. Je bent van harte welkom!

De Fonteindienst begint om 11.30 uur in de Plantagekerk en is ook te bekijken via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).


Deel de plek waar de hemel dun is!

Na de Fonteindienst van 14 juli willen we ook plekken gaan delen met elkaar waar de hemel dun is. Zo blijven we verbonden en kunnen we elkaar aanmoedigen om mooie plekken te zoeken en te vinden waar we van rust en de aanwezigheid van God kunnen genieten. Het gaat om een bijzondere plek (woest, mooi, speciaal) waar je in je vakantie je heel dicht bij God hebt gevoeld. Waar je iets hebt ervaren van Hem. Een plek waar Hij even heel dichtbij was. Of waar je even op adem kon komen.

Heb je al een vakantie gehad? Dan kun je deze foto van die plek en evt. wat tekst al delen in de WhatsApp groep die we daarvoor aangemaakt hebben. Ga je nog op vakantie dan zien we die graag verschijnen. Ga je niet op vakantie dan zijn er ook plekken in huis of in de wijk waar je Zijn aanwezigheid even hebt gevoeld, gezien of gehoord. Je berichtje is van harte welkom in deze speciale WhatsApp groep! Doe je mee?

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×