Fonteindienst 13 december – Jezus bevrijdt

Deze 3e adventszondag, waarin wij ook het Heilig Avondmaal vieren, is het thema: Jezus bevrijdt.

In ‘Stille nacht’ zingen wij met elkaar “vreed en heil wordt gebracht, aan een wereld verloren in schuld”. Jezus’ naam betekent ‘Hij zal Zijn volk bevrijden van hun zonden’.

Schuld, zonden, vergeving,… zeggen deze woorden ons nog iets? Zo ja, gaat het dan over persoonlijke fouten of heeft de wereld om ons heen er ook mee te maken? Ds. Pieter Both zal ons meer vertellen over wat Jezus te maken heeft met schuld, zonden en vergeving, waarna wij met elkaar het feest van de genade mogen vieren.

De muziek wordt verzorgd door Praiseband Ivy.

Er is deze tweede dienst van december geen kinderdienst en oppas.

Je bent welkom, online of fysiek (wel aanmelden) om 11.30 uur in de Plantagekerk te Harderwijk

In verband met de huidige corona maatregelen is er beperkt plaats in de kerk om de dienst live te bezoeken. Wil je de dienst live bezoeken, dan moet je je vooraf even aanmelden. Vul het online aanmeldformulier in voor elke persoon (ook binnen je gezin) die mee gaat naar de kerk. Dit scheelt veel handmatige administratie voor het team. Klik op de volgende link om je aan te melden: https://forms.gle/fa7UfiBoERPkAYF97

De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.
Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).
Je bent van harte welkom!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×