Fonteindienst 11 oktober – Holy ground

Deze Fonteindienst gaat ds. Jan Visser voor met als thema Holy ground.

Ons kleine landje staat vol geplant met schuttingen, waarin de rijdende rechter nodig is om te zeggen welke centimeter van jou is en welke van je buurman. Onze economie gaat over bezit en presteren zit diep in onze cultuur verweven. We lijken helemaal te vergeten dat de wereld niet van ons, van jou, van mij is. Dat wat we ons eigendom, ons bezit noemen, kan ons maar zo uit handen vallen. Om nog maar te zwijgen van hen die niets bezitten! Als je dat laat doordringen, ga je dan anders om met jouw plek op deze aarde? En wat heeft God met deze dingen te maken? Jan Visser zal ons meenemen naar wat de Bijbel ons hierover leert en wat dit nu kan zeggen over jouw leven.

Deze tweede dienst van oktober is er geen kinderdienst en oppas.

In verband met de huidige corona maatregelen is er beperkt plaats in de kerk om de dienst live te bezoeken. Wil je de dienst van 11 oktober live bezoeken, dan moet je je vooraf even aanmelden. Vul het online aanmeldformulier in voor elke persoon (ook binnen je gezin) die mee gaat naar de kerk. Dit scheelt veel handmatige administratie voor het team. Klik op de volgende link om je aan te melden: https://forms.gle/aFzC9Lg6dWUZsJio8

De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.
Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).
Je bent van harte welkom!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×