Fonteindienst 10 April a.s.

Zondag 10 april is er weer een fonteindienst! De dienst is in de Stadsdennenkerk en begint om 11.30 uur.

Het thema is: ‘Opgewekt leven!’.

Het thema is ” Leven in het Koninkrijk” in onze samenleving. Soms ben je zo bezig met jezelf dat je de dingen die om je heen gebeuren niet meer ziet. In de Bijbel lees je dat Jezus net zo lang blijft onderwijzen totdat de schellen van de ogen van de leerlingen afvallen.

Onze spreker is Gerhard Heeringa uit Dronten en de muziek wordt verzorgd door de Visnetband. We zijn blij dat ze er zijn! Het collectedoel deze zondag is Stichting Present in Harderwijk. Meer informatie vind je elders op deze website. Tevens is het mogelijk om kuipjes boter voor de voedselbank mee te nemen.

In de komende Fonteindienst willen we met elkaar de liefde en trouw vieren van onze God! Hoe mooi is het dan ook dat in deze dienst twee kleine kinderen in ons midden worden gedoopt. De dopelingen zijn Ise Boudestein, dochter van Robin & Wendy Boudenstein en Luuk Stade, zoon van Pieter & Willemijn Stade.

Een half uur voor en na de dienst is er ruimte voor koffie-/theedrinken. In de dienst is er oppas voor de jongste kinderen. Kinderdienst is er voor de kinderen van groep 1 t/m 6.

Je bent van harte uitgenodigd!

Fonteindienstposter april 2016

 

Datum: 10 April 2016
Plaats:  Stadsdennenkerk Harderwijk
Tijd: 11.30 uur
Spreker: Gerhard Heeringa
Muziek: Visnetband
Collecte: Stichting Present Harderwijk
Voedselbank: Kuipje boter
Bijzonderheid: 2 dopelingen, Ise Boudesteijn en Luuk Stade

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×