Fonteindienst 1 oktober – Dresscode: ??

Het jaarthema voor de Fonteindiensten dit jaar is: “Proef het Koninkrijk”. In dat kader heeft de Fonteindienst van 1 oktober als thema: Drescode: ??

Het gaat over het verhaal van de koning die een maaltijd houdt. Hij nodigt genereus uit, iedereen is welkom maar…. Niet iedereen wil komen en als je komt moet je wel juist gekleed zijn voor dit feest. Wat is de dresscode dan voor dit feest? Daarover vertelt onze spreker Gerhard Heeringa deze ochtend ons meer.
Er is muziek van Ruben Berends en band. In deze dienst wordt ook een drietal kinderen gedoopt. De dopelingen zijn: Hidde Groeneveld, geboren op 29 mei 2017 te Harderwijk, zoon van Cees en Reinou Groenveld en een broertje van Ties. En Stan Levi IJdema, geboren 6 juni 2017 te Harderwijk, zoon Ronald en Christel IJdema. En Thijs Simon Stade, geboren 11 augustus 2017 te Harderwijk, zoon van Pieter en Willemijn Stade en een broertje van Luuk.

Voor en na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten met koffie, thee en limonade. Tijdens de dienst is er oppas voor de kleinsten en kinderdienst voor groep 1 t/m 6.

De dienst in de Plantagekerk begint om 11.30 uur, graag tot dan!

Voor de voedselbank kun je cornedbeef/ham meenemen.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×