Fonteindienst 1 mei – Verbinding

Deze dienst gaat ds. Gerhard Heeringa voor en het thema is Verbinding! Door ons geloof in Jezus Christus, zijn we als Christenen met elkaar verbonden. Toch staat de huidige tijd bekend als de individuele samenleving, mensen leven samen maar in hun eigen bubbel en dat stopt niet bij de kerkmuren.
Hoe ervaren we als kerk, als Fonteiners die verbinding? Is die er ook online of voel je dat alleen in de kerk?

In de brief aan de Efeziërs staat een mooi stuk over de verbondenheid die we met elkaar als gelovigen hebben dankzij het vergoten bloed van Jezus. Gerhard zal ons hier meer over vertellen. In lijn der verbinding is er na afloop lunch. Neem iets mee om uit te delen en voor jezelf, dan is er voor iedereen genoeg.
De muziek wordt verzorgd door de Andreas Youth band uit Putten. Voor de kinderen is er kinderdienst en oppas.

Er gelden geen beperkende maatregelen meer vanwege corona. Maar om onnodige risico’s te voorkomen geldt nog steeds de regel ‘heb je klachten, blijf dan thuis’.

Vind je het prettiger om thuis de dienst online te volgen, doe dat dan. En weet dat we met elkaar verbonden zijn ook al ben je niet fysiek aanwezig.
De Fonteindienst is ook te volgen via de live-stream en de CAI televisie.

Schakel om 11.30 uur weer in via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de Plantagekerk).
Graag tot ziens!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×