FonteinAcademy woensdag 7 december a.s.

De FonteinAcademy heeft dit seizoen als thema ‘Amazing Grace’. Op woensdag 7 december is het tweede college in de Stadsdennenkerk (J.P. Heijelaan 1). Het college is inhoudelijk, onderhoudend, interactief en soms confronterend. We beginnen altijd met een kort moment van lofprijzing met medewerking van Ricardo & Benthe Balsma, daarna start het college gevolgd door een (creatieve) werkvorm, soms in kleine groepen, soms plenair. Elke avond begint om 19.45 uur (inloop vanaf 19.15 uur).

We sluiten om 21.30 uur af en borrelen/praten dan nog even na. Het thema op 7 december is: ‘Hoe Amazing is Grace eigenlijk?’. Fonteincoach Gerhard Heeringa zal het college verzorgen. We verwonderen ons met elkaar en proberen aan de hand van een aantal voorbeelden de diepte te peilen van één van de kernbegrippen uit het christelijke geloof: genade/ grace.

Tegen jou zeggen we alvast graag tot ziens! We willen elkaar ontmoeten en samen ons geloof delen in een actieve werkvorm. We hopen ook dat er mensen zijn die tijdens het college op woensdag 7/12 iets willen delen over genade ervaren van God of van de ander. Dat hoeft helemaal niet spectaculair te zijn, maar wel iets dat indruk bij je achter liet. Een (kort) verhaal over genade/grace, is ook welkom! Mail dan naar info@fonteinwerk.nl

Fonteindienst poster 4 september

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×