FonteinAcademy 25 september – Kennen we onze medezusters en -broeders ver weg?

De kerkgeschiedenis is er één van vele up en downs. Snelle kerkgroei en soms ook groot verval. Nu al meer dan 20 eeuwen worden mensen geraakt door het getuigenis van Jezus Christus en ook in onze tijd kiezen veel mensen voor het volgen van de Zoon van God. Net als in de tijd van de apostelen stuit dat vaak op veel verzet, vanuit de overheid, vanuit de maatschappij en vanuit de eigen familie. En net als in de tijd van de apostelen grijpt God soms in op wonderbaarlijke manier, terwijl in andere gevallen zijn volgelingen tijdelijk een zware prijs moeten betalen.

Jaarthema: Ken je mij?
Ons jaarthema ‘Ken je mij? stelt ons voor de vraag: Wie kent mij? Wie ken ik. En wat beweegt de ander om te doen wat hij of zij doet. Waarom maakt iemand een bepaalde keuze, vaak geen makkelijke.

Woendagavond 25 september
Op deze avond staan we samen met de spreker stil bij het wel en wee van onze medebroeders en zusters ver weg. Een avond vol van inspirerende getuigenissen van medegelovigen die een radicale keuze voor Jezus gemaakt hebben. Zij gaan daar ieder op hun eigen manier mee om, zelfs toen hun geloof in Christus niet geaccepteerd werd door de mensen om hen heen. Van de binnenlanden van Colombia naar de buitenwijken van Teheran, God werkt op een bijzondere manier. Laat je inspireren door hun levensverhaal!

Wees welkom, entree is gratis! Locatie: Oude Synagoge (Jodenkerksteeg 1)

Programma

  • 19.30 uur   Inloop
  • 19.45 uur   Opening en uitleg programma
  • 20.00 uur   Presentatie de heer Wybo Nijholt
  • 20.45 uur   Pauze, koffie/thee en iets lekkers
  • 21.00 uur   In kleine groepjes: verdieping, gebed en tekenen van kaarten voor broeders en zusters die het moeilijk hebben ver weg.
  • 21.30 uur   Afsluiting en naborrelen

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×