Fonteinacademie donderdag 12 november

Fonteinacademie

Als Fonteinwerk hebben we gekozen voor het thema “Leven in het Koninkrijk”. Daartoe hebben we de “Fonteinacademie” in het leven geroepen. Dat klinkt nogal gewichtig zou je zeggen, maar het gaat ons om verdieping, verheldering en ontmoeting. Het komende seizoen plannen we een drietal avonden, waarvoor we een drietal inspirerende sprekers uitnodigen.

 
Leven in het Koninkrijk is:

  • Luisteren naar de stem van God (12 november 2015, met Gert Jan Brienen, predikant in de Christelijke Gereformeerde Kerk van Hoofddorp)
  • Bouwen aan hechte gemeenschap(pen) (februari 2016 met Ron Becker, voorganger van Crossroads Rotterdam, exacte datum wordt nader bekend gemaakt)
  • Daadwerkelijk aanwezig zijn in de stad (april 2016)

 

Wat kun je verwachten op deze avonden? We beginnen met het zingen van enkele liederen, cq. lofprijzing. Vervolgens een moment van toerusting en daarna een praktische input in een wat seminarachtige setting.

De avonden zijn allemaal in de Stadsdennenkerk en kunnen veel voor je betekenen. We nodigen daartoe ook van harte mensen uit van andere geloofsgemeenschappen en kerken.

Iedereen is van harte welkom.

Startavond: donderdag 12 november in de Stadsdennenkerk

Aanvang: 19.45 uur. Inloop 19.30 uur

fonteinacademie november 2015

 

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×