Fontein Academy op 4 april

Een Fontein wat? Het is alweer zo lang geleden dat we een Fontein Academy hebben georganiseerd, dat een hoop ‘nieuwe’ Fonteiners er nog nooit een heeft meegemaakt. De Fontein Academy is ooit in het leven geroepen om moeilijke Bijbelse en maatschappelijke thema’s verder uit te diepen dan we in een dienst kunnen doen.
Op een Academy avond nemen we ongeveer twee uur de tijd om zo’n onderwerp samen met een spreker te kunnen uitdiepen. Het is dus niet alleen luisteren maar je kan/mag ook meepraten en vragen stellen.

Op 4 april zal het thema ‘Seksualiteit en de Bijbel’ zijn. In de dienst van 21 januari is dit thema ook behandeld. De reacties na afloop waren aanleiding voor de Stuurgroep om over dit thema een Fontein Academy te organiseren. Want de dienst maakte zeer verschillende maar ook heftige reacties bij bezoekers los. Variërend van een “prima dienst”, “typisch Fonteinwerk” tot “dit voelde voor mij niet goed” en “ik ben erdoor gekwetst”.
Onder leiding van Cocky Drost willen we dit belangrijke thema uitdiepen, maar ook kijken en bespreken waar de gevoeligheden liggen. Want Fonteinwerk is een inclusieve geloofsgemeenschap waar voor iedereen ruimte is!

Cocky Drost is psycholoog en gespecialiseerd in relatie- en sekscursussen. Binnen de christelijke wereld staat ze bekend als de “christelijke seksuologe”. Zelfs zegt ze: “Een reformatorisch opgevoed meisje die de liefde een stem geeft!”

Wij kijken uit naar een zeer interessante en leerzame avond! Jij komt toch zeker ook?
We beginnen om 19.30 uur in de Plantagekerk. De inloop is vanaf 19.15 uur. Neem ook gerust iemand mee.

Namens de Stuurgroep,
Job Burger

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×