Financiën Fonteinwerk

Met grote dank aan Hanneke Vrijhof en Goos van Steinvoorn, hebben we inmiddels 2020 financieel afgesloten en een begroting gemaakt voor 2021. Bij dit laatste merken we dat het nog een beetje koffiedik kijken is op wat werkelijk mogelijk is. We hopen en verlangen dat we nog een paar mooie fysieke events en bijeenkomsten kunnen hebben na de zomer. Maar hierop begroten is wat lastig.

We hebben 2020 met een positief saldo van € 1.910 kunnen afsluiten en tegelijk zijn onze reserves tbv investeringen en risicodekking toegenomen. Dit stemt ons positief ook als we hiernaar kijken vanuit ons nieuwe beleidsplan. Tegelijk heeft dit natuurlijk te maken met minder activiteiten van afgelopen jaar en zijn onze inkomsten via Vrienden van Fonteinwerk licht gestegen. Al met al een uitstekende uitgangspositie om wat extra te kunnen doen als we fysiek weer bij elkaar kunnen komen en om nieuwe plannen te maken en te ondersteunen.

Wil je meer weten en het overzicht ontvangen, dan hoor ik dat graag. Als je dit wilt, laat het dan even weten via m.d.stuiver@solcon.nl.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×