Financiën Fonteinwerk

Inmiddels hebben we 2021 als financieel jaar voor het Fonteinwerk afgesloten en een begroting voor 2022 opgesteld. Na veel wijzigingen door Corona, activiteiten die niet door gingen e.d., hopen we voor 2022 weer te kunnen koersen op veel activiteiten met bijbehorende inkomsten en uitgaven die door zullen gaan. Laten we hier met elkaar voor bidden!

We hebben 2021 met een positief saldo van € 2.176 kunnen afsluiten en tegelijk zijn onze reserves t.b.v. investeringen en risicodekking toegenomen. Dit stemt tot dankbaarheid en geeft ons mogelijkheden om nieuwe uitdagende projecten aan te kunnen gaan vanuit bijvoorbeeld ons nieuwe beleidsplan. Tegelijk heeft dit natuurlijk te maken met minder activiteiten van afgelopen jaar en zijn onze inkomsten via ‘Vrienden van Fonteinwerk’ weer licht gestegen.

Voor 2022 verwachten we dat de uitgaven voor het eerst groter zullen zijn dan de inkomsten. De uitgaven zullen toenemen doordat we voor bands en geluid steeds meer kosten moeten maken om dit elke zondag goed en netjes geregeld te krijgen. Daarnaast verwachten we dat er wat extra sponsoring nodig is rondom de Moldavië reis en we leggen altijd wat geld bij voor het FonteinEvent waarbij we met elkaar een weekendje samen zijn en kamperen. Dit maakt dat we voor 2022 voor het eerst een negatief saldo verwachten van € 2.225. Dit verwachten we op te kunnen vangen uit de reserves als dit echt nodig is of wellicht uit wat extra giften van jouw kant?

Wil je meer weten en het totale overzicht ontvangen, dan hoor ik dat graag. Als je dit wilt, laat het dan even weten via voorzitter@fonteinwerk.nl, Martijn Stuiver of schiet me aan.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×