Feestelijke datums

In de maand september hebben wij als Fonteinwerk twee feestelijke datums!

In de dienst op 1 september zal Sjaak officieel worden bevestigd als predikant van het Fonteinwerk, binnen de Protestantse Kerk Nederland. Tot aan dat moment is hij gedetacheerd vanuit de Nederlands Gereformeerde Kerk De Rank in Emmeloord. Voor het eerst in het bestaan van Fonteinwerk zal er voor langere tijd een predikant worden verbonden aan ons. Een bijzonder moment waar we naar uitkijken!

Op 21 september zal de jaarlijkse bedankavond zijn voor een ieder die afgelopen kerkelijk jaar als vrijwilliger (met gezin) betrokken was bij het Fonteinwerk. Uiteraard regelen wij hiervoor ook weer een smakelijke BBQ maaltijd.
Omdat een aantal dingen nog in de steigers staan, kunnen we nog niet precies zeggen wat en hoe precies. De locatie is al wel bekend: we mogen van de gastvrijheid genieten van de familie Van Schaik. Dus reserveer de avond (ongeveer vanaf 17.30 uur) in je agenda!

P.S. We zoeken nog hulp bij het organiseren van de vrijwilligers BBQ op 21 september. Super fijn als jij wil meehelpen. Mail dan even naar diaconie@fonteinwerk.nl

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×