Even voorstellen… Theo en Mariët Wijnsma

In het kader van elkaar een beetje beter leren kennen… Wij zijn Theo & Mariët Wijnsma, trotse ouders van twee volwassen meiden die inmiddels wonen en werken in Utrecht.

Theo verkent in zijn vrije tijd graag de bossen en omgeving van Harderwijk op zijn racefiets en fietst op tweede Pinksterdag steevast de Elfstedentocht in zijn vertrouwde Fryslân. Mariët is graag met haar wandelschoenen in de natuur en bezoekt regelmatig gezellige steden met vriendinnen.

Doordeweeks zijn wij overdag te vinden in Amersfoort en Ermelo. Theo voor zijn werk bij defensie en Mariët als logopediste in het speciaal onderwijs. Beide banen waar werken met én voor andere mensen onze drijfveer is. Zo is het voor ons ook in het Fonteinwerk; geloven doe je niet alleen, maar samen.

Al vanaf de start van Fonteinwerk zijn we betrokken. De vernieuwende vorm van geloof be-leven én uit-leven spreekt ons zeer aan. Door op diverse plekken binnen het Fonteinwerk ons steentje bij te dragen, ervaren wij een grote verbondenheid en opbouw van ons geloof. Meedoen is echt een meerwaarde voor ons persoonlijk geloof gebleken!

Op dit moment neem ik, Mariët, deel aan het Ministry team, ben ik gespreksleider bij de Alpha cursus en zit ik in het team dat Vrouwenevents organiseert. Dit doe ik met veel plezier voor én met andere lieve geloofsgenoten. Echt verbindend!

Ik, Theo, heb me jarenlang ingezet in de stuurgroep en voor allerlei vormen van communicatie binnen het Fonteinwerk. Een mooi resultaat hiervan is onder andere de wekelijkse Nieuwsbrief!

Dit is in een notendop ons voorstelrondje in deze Nieuwsbrief. Wij vinden het heel leuk om iedereen “echt” te ontmoeten. Dus voel je vrij om ons tijdens de koffie, of waar dan ook, aan te spreken voor een live ontmoeting. Graag tot dan!

Warme groet, Theo & Mariët

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×