Even voorstellen… Piet en Renny Pastoor-Van de Wal

We denken dat we zo ongeveer bij de oudste Fonteiners horen en ondanks onze leeftijd ( 81 en 78 ) voelen we ons er heel erg thuis.
Van huis uit zijn we allebei Gereformeerd en gingen ook altijd naar de kerk. In Harderwijk was dat de Stadsdennenkerk.
Nu zijn dat dus de Fonteindiensten en al 13 jaar!
De muziek en de verschillende voorgangers spreken ons heel erg aan en natuurlijk ook het kopje koffie en praatje na afloop.

Piet komt oorspronkelijk uit Spijk (Groningen) en Renny uit Barneveld. We hebben allebei de MULO gedaan en Piet daarna de Hogere Zeevaartschool in Delfzijl.
Renny heeft de opleiding tot kleuterleidster in Arnhem gevolgd. Piet heeft daarna gevaren als stuurman bij de HAL / Holland  Amerika Lijn en Renny werd hoofdleidster op een kleuterschool in Appel, bij Nijkerk.
We zijn al ruim 55 jaar getrouwd en hebben 5 kinderen (4 jongens en 1 meisje) en 17 kleinkinderen, waar we ongelooflijk van genieten en dankbaar voor zijn en ….. die ons heerlijk bezig houden.
We hebben eerst even in Delfzijl gewoond en daarna, ivm een baan aan de wal, 4 jaar in Rotterdam ( Prins Alexanderpolder) en in 1973 zijn we naar Harderwijk verhuisd.

Piet heeft tot de Vut altijd op diverse arbeidsbureaus gewerkt. Eerst in Rotterdam en Harderwijk als arbeidsbemiddelaar en later Elburg/Nunspeet, Nijkerk en Epe als leidinggevende. Renny is nog altijd echtgenote, moeder en huisvrouw met heel veel liefde en plezier.
Samen zijn we nog best wel actief met de kinderen en kleinkinderen, waar we met heel veel plezier regelmatig oppassen. Kortom er is altijd wel wat te doen, dus we vervelen ons nooit. Tussendoor tennissen we ook nog 2 keer in de week, ook heel fijn!
We gaan ook graag op vakantie…. vroeger  altijd kamperen met het hele gezin aan het Comomeer in Italië en de laatste 25 jaar gaan we heel graag naar Mallorca, heerlijk!

Nog heel even: hoe komt iemand uit Groningen in contact met een meisje uit Barneveld? Piet z’n zwager was hoofd van de lagere school in Appel en Renny was daar de kleuterleidster. Die zwager meende dat wij wel een heel leuk setje zouden kunnen worden. En niet tegeloven…..het was liefde op het eerste gezicht en dat leuke setje zijn we nog steeds…hahahahaha.

Wat de Fonteindiensten betreft: we hebben enorme waardering voor iedereen die zich vrijwillig, voor en achter de schermen, inzet voor het Fonteinwerk. Petje af!

Tot slot. Ons motto is:
Vier het leven
Pluk de dag
GENIET….
Zolang je leven mag.

We hopen elkaar snel weer te zien!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×