Even voorstellen… Nicole Hutten en Ruben Dirksen

Als Fonteinwerk willen we graag ‘gemeente zijn’, elkaar (beter) leren kennen en naar elkaar omkijken. Daarom zijn we in de nieuwsbrief gestart met een nieuwe rubriek “Even voorstellen…” waarin Fonteiners kort iets over zichzelf vertellen en daarna het stokje overdragen. Deze week stellen Nicole Hutten en Ruben Dirksen zich voor.

Mijn naam is Nicole Hutten en ik ben 36 jaar. Samen met Ruben en onze dochters Jamilla en Jade wonen wij in Drielanden. Ik werk als docent Nederlands op een middelbare school. Ik ben bij Fonteinwerk terecht gekomen via Erica en Jeroen Fidder. Al na de eerste dienst te hebben bijgewoond voelde ik mij gelijk thuis, ik werd gelijk welkom geheten binnen de gemeente en dat vond ik erg prettig. Ik word blij van een goed boek lezen en lekker op de bank een serie kijken. Daarnaast kan ik erg genieten van mijn mooie gezin!

Oké, even kort voorstellen dan maar… Ruben Dirksen 38 jaar is over het algemeen een gelukkige ikke. Lang was ik zonder kinderen en plots was daar mijn huidige vriendin Nicole en stiefdochter Jamilla en na de zwangerschap ook ons blije ei Jade Lisa. Ik mag mij erg gelukkig prijzen met zulke geweldige meiden om mij heen! In het dagelijkse werk ben ik ZZP-er in meerdere vakgebieden en ook co-owner van een bedrijf in verkoop van ecologische schoonmaakmiddelen.

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×