Even voorstellen… Mijke

Als Fonteinwerk willen we graag ‘gemeente zijn’, elkaar (beter) leren kennen en naar elkaar omkijken. Daarom zijn we twee jaar geleden in het FonteinNieuws gestart met een nieuwe rubriek “Even voorstellen…” waarin Fonteiners kort iets over zichzelf vertellen en daarna het stokje overdragen.

De rubriek “Even voorstellen…” is vaak het meest gelezen bericht uit FonteinNieuws en dus erg populair. Maar een nadeel was wel dat deze rubriek voor iedereen toegankelijk was op de website van Fonteinwerk. In het kader van de privacy was dat niet wenselijk.
Daarom hebben we sinds kort op de website ook een “Mijn Fonteinwerk” omgeving (rechtsboven in het menu). Daarop kun je je aanmelden om toegang te krijgen tot het besloten deel van de website. Alleen bedoeld voor Fonteiners. Op deze manier kunnen we toch persoonlijke berichten over “wel en wee” met elkaar delen zonder dat ‘de hele wereld’ dit kan meelezen.

Mijke Kuik van Team Verbinding is de eerste die zich voorstelt op het besloten deel van de website. Echt een heel leuk berichtje! Wil je meer weten over Mijke, meld je dan direct even aan via “Mijn Fonteinwerk” en dan “Aanmelden“. Je kunt dan zelf een gebruikersnaam en wachtwoord kiezen. En daarna kun je het stukje van Mijke lezen.
Zo blijf je ook in het vervolg op de hoogte van het “wel en wee” binnen Fonteinwerk.

Heb je vragen, mail dan even naar communicatie@fonteinwerk.nl

Namens Team Communicatie,
Antonio Berrenchina

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×