Even voorstellen… Jan en Mathilde Tempert

Wij zijn Jan en Mathilde Tempert en al vanaf het begin betrokken bij het Fonteinwerk. We wonen in de wijk Drielanden in Harderwijk en hebben 2 dochters (Lisette 27 en Maryse 24 jaar oud). Lisette woont op zichzelf in de binnenstad.

Werk: Jan begeleidt als inkoopadviseur overheidsorganisaties bij Europese aanbestedingen en Mathilde is organisatieadviseur.

Privé: We houden van stedentrips met vrienden en we gaan graag met de caravan erop uit. Jan is al jaren een echte Formule 1 fan, dus als zondagmiddag Max Verstappen rijdt, staat de tv aan! Mathilde trekt dan haar eigen plan door bijvoorbeeld te wandelen.

Kerk: Mathilde was samen met Klaas de Vries de eerste ouderling van het Fonteinwerk en heeft in de stuurgroep gezeten. We gaan heel graag naar de Fonteindiensten vanwege de liederen en de sprekers die een beroep doen op je persoonlijke relatie met God. Je vindt Jan vaak achter in de kerk waar hij samen met onze dochter Maryse de beamers en camera’s bedient. Mathilde is momenteel betrokken bij het ministry. We vinden het zinvol om samen met anderen een actieve rol te spelen in het Fonteinwerk. In onze @homegroep delen we lief en leed en verdiepen we ons in Gods woord.

Hopelijk zien en spreken we jou bij het koffiedrinken na de dienst!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×