Even voorstellen: Irene Hop

Een kort berichtje om een nieuw gezicht voor te stellen. Irene heeft het stokje overgenomen van Theo Wijnsma en verstuurt wekelijks het FonteinNieuws.

Hoi Fonteiners!

Leuk om mezelf even kort voor te stellen aan jullie. Al hoop ik iedereen snel weer persoonlijk te kunnen ontmoeten tijdens een Fonteindienst. Ik ben Irene Hop, 25 jaar en woon samen met mijn vriend Bas in Harderwijk. Als Marketeer werk ik bij Maars Living Walls in Harderwijk. In mijn vrije tijd rij ik paard en geniet ik van mijn tijd met vrienden en familie.

Een tijdje geleden werd ik door Henk Jansen benaderd met de vraag of ik een bijdrage kon leveren aan de communicatie binnen het Fonteinwerk. Er even over nadenken hoefde ik niet:  Samen met ons gezin bezoeken we graag de Fonteindiensten en om daar iets voor te kunnen doen, voelt goed! Zeker nu het fysiek bezoeken van de Fonteindienst niet meer gaat is het leuk en ook fijn om toch op deze manier met de gemeente en vooral ook het geloof verbonden te blijven.

Elke week ontvang ik vanuit de stuurgroep en gemeente inspirerende en informatieve stukjes die ik kan delen in de nieuwsbrief. Dat zorgt ervoor dat ik zelf ook elke week weer geïnspireerd raak van de mooie dingen die ons geloof teweeg brengt.

(Bericht geplaatst op 18 maart 2021)

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×