Even voorstellen… Familie Bergman

Wij zijn de familie Bergman.

Iwan werkt als TOA op het VO in Amersfoort, is graag bezig met computers, kijkt graag een serie of film. Binnen het Fonteinwerk is hij onderdeel van een voorbereidingsteam en zit hij graag helemaal achter in de kerk om de beamer te bedienen.

Ilona werkt als verpleegkundige in het St. Jansdal, is in haar vrije tijd graag sportief bezig en houdt daarnaast ook erg van het lezen van een goed boek.

Jasper zit sinds dit schooljaar op het HBO in Deventer en volgt de studie Sociaal Juridische Dienstverlening. Werkt daarnaast bij Walibi en houdt van Formule 1.

Martijn zit in het derde jaar van het VMBO op Groevenbeek en daar doet hij de richting Groen. Martijn werkt bij de Dirk van de Broek en is in zijn vrije tijd veel achter de computer te vinden. Met de stuntstep op pad of een middagje vissen vindt hij ook heel erg leuk.

In onze zoektocht naar een andere gemeente werden wij door vrienden gevraagd eens mee te gaan naar een Fonteindienst. Het tijdstip van de dienst werd vooral door de kinderen erg gewaardeerd. Vanaf het begin voelden wij ons hier gelijk erg welkom en inmiddels zijn wij al een aantal jaar Fonteiners. Wat wij fijn vinden, en nu extra waarderen na corona, is het samen gemeente zijn. Samen zingen, bidden en aanbidden, na de dienst een bakje koffie en een praatje maken.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×