Even voorstellen… Bart en Maaike ter Veen

Hierbij een voorstelberichtje van ons!

Wij zijn Bart en Maaike, 31 en 29 jaar oud en we wonen sinds afgelopen zomer in Harderwijk. Bart werkt als ambtenaar bij de gemeente Utrecht op de afdeling huisnummering en Maaike als maatschappelijk werker in Soest. Bart houdt van lezen, muziek luisteren en met vrienden afspreken. Maaike is graag bezig met dingen maken, houdt van de zon en gezelligheid.

We hebben elkaar in Utrecht leren kennen, zijn in 2020 getrouwd en na een tijdje in een appartement in Utrecht gewoond te hebben, zijn we op zoek gegaan naar een koophuis. Uiteindelijk zijn we in Harderwijk terecht gekomen. We hebben het inmiddels erg naar ons zin in ons fijne huis in de Zeeheldenbuurt (Van Brakellaan).
Beiden zijn we in de vrijgemaakte kerk opgegroeid en waren we op zoek naar een niet te grote gemeente met een open karakter. Bij de Fonteingemeente voelden we ons al snel op ons gemak en daarom sluiten we ons graag bij jullie kudde aan!
Begin juni verwachten we ons eerste kindje en het lijkt ons heel fijn om als nieuw gezin een plek te hebben binnen een gemeente. We hopen veel goeds met jullie te kunnen gaan delen en beleven!

Graag tot snel.

Groetjes van Bart en Maaike ter Veen

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×