Elvis Kerkdienst 29 oktober

Op zondag 29 oktober om 19:30 uur is er een bijzondere dienst in de Regenboog. We nodigen iedereen, zowel kerkelijke als niet-kerkelijke mensen, gelovig of niet, uit om deel te nemen aan een unieke Elvis Kerkdienst. Dominee Fred Omvlee, ook bekend als de Elvis-dominee en fervent Elvis-fan, zal deze avond voorgaan.
“Elvis is meer dan seks, drugs en rock ’n roll,” zegt dominee Omvlee over Elvis. “Als je zijn leven goed bekijkt, ging het enerzijds over onzekerheid, verslaving en andere tragiek. Aan de andere kant draaide het ook om geloof en gebed.”

Deze avond belooft een meeslepende ervaring te worden, met Elvis-gospels en hits, gebracht door The Rising Clouds en Fred Omvlee.
De kerk opent haar deuren om 19:00 uur, en de dienst begint om 19:30 uur. Tijdens de dienst zal er ruimte zijn voor gebed, een Bijbellezing en een overdenking, naast de muzikale viering van Elvis’ leven en geloof.

“Elvis hoort in de kerk thuis. Gospel was zijn favoriete muziek. Het heeft iets, die muziek moet je voelen,” zegt een van de bezoekers van een dienst elders in het land.

Dominee Omvlee, met zijn indrukwekkende stemgeluid en passie voor Elvis en gospel, zal de boodschap van hoop en geloof delen. “Zelfs als je eindigt zoals Elvis, te jong, verslaafd en depressief, val je niet uit Gods handen. Dat is het evangelie in een notendop. Dat is Amazing Grace.”

Mis deze unieke kans niet om de muziek en spiritualiteit van Elvis Presley te ervaren tijdens de Elvis Kerkdienst op 29 oktober in de Regenboog in Harderwijk. Iedereen is welkom!

Datum: 29 oktober
Tijd: 19:30 uur (Kerk open om 19:00 uur)
Locatie: De Regenboog, Biezenplein 1

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×