Een nieuwe diaken binnen Missionaire Wijkgemeente Fonteinwerk

Graag willen we als nieuwe ambtsdrager binnen Fonteinwerk Job Burger verwelkomen en hem gaan bevestigen. Hij zal zitting nemen in de commissie Fonteinwerk (stuurgroep).
Met een groot hart voor de naaste zal Job Burger binnen Fonteinwerk en PG Harderwijk een taak als diaken oppakken. Hij zet zich al een tijdje in voor zijn stichting Geef een lach (daar collecteren we jaarlijks voor), en ook is hij betrokken bij het organiseren van Fonteindiensten, de Michacursus en eerder bij het maaltijdproject.
Hij verlangt ernaar zich nog meer voor de ander in te zetten. Hij bruist van nieuwe idee├źn om diaconaal werk dichterbij ons te brengen. Voor zijn inzet als diaken willen we hem graag zegenen en bevestigen.

De stuurgroep van Missionaire Wijkgemeente Fonteinwerk zal D.V. bestaan uit: Henk Jansen, Antonio Berrenchina, Henk Verschuuren, Ernst Vonkeman, Martijn Stuiver, Jolanda van Steinvoorn en Job Burger.

In welke dienst we Job gaan bevestigen, is op dit moment nog niet bekend. Als er vragen, opmerkingen of bezwaren zijn, dan horen we dat graag.
Namens Stuurgroep Fonteinwerk, Martijn Stuiver (info@fonteinwerk.nl).

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×