Doel collecte zondag 8 november a.s.

Het collectedoel van 8 november is bestemd voor Stichting Present Harderwijk; het ondersteunen van mede-Harderwijkers. In samenwerking met de PGH collecteren we de dit jaar meerdere keren voor Stichting Present Harderwijk. Deze zondag als onderdeel van ons jaarproject voor de laatste keer voor Stichting Present.

Stichting Present is een organisatie die een brug wil slaan tussen christenen die iets te bieden hebben (geld, tijd) en hulpbehoevenden die daarmee geholpen kunnen worden. Denk hierbij aan de projecten die we 31 oktober jl. met elkaar hebben gedaan: 5 groepen sociaal (wandelen, koffiedrinken, spelletje, fietsen), 2 huishoudens hebben we verhuisd, op 3 adressen zijn we gaan schilderen of hebben we allerlei klusjes gedaan als schoonmaken en opruimen en tot slot op 3 adressen hebben we de tuin grondig aangepakt.

“Ik wilde nooit hulp, durfde geen onbekende mensen in mijn huis te ontvangen. Samen met mijn hulpverlener eindelijk de stap gemaakt, ik ben zo blij met jullie hulp, eindelijk is mijn tuin geen oerwoud meer. “Ik had vanmorgen niet durven dromen dat ik een paar uur later zó’n tuin zou hebben. Moet je kijken ik heb zelfs m’n pad weer terug!”

De impact die we hebben gehad is soms groter dan we denken. Zo zijn de klussen ook vaak signalen van liefde naar buurtgenoten en hulpverleners rondom diegene die we hebben geholpen 31 oktober. En die Stichting Present Harderwijk nog wil gaan helpen.

Vandaag collecteren we nog 1 keer voor de Stichting Present Harderwijk dit jaar. Om haar rol als belangrijke bruggenbouwer tussen hulpbehoevenden en vrijwilligers in de Harderwijkse samenleving  te kunnen blijven spelen.

 

Geef je mee?

 

8 november.1 8 november.2  8 november.4

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×