Diaconiecollecte 12 juli Stichting Present

Het doel van de collecte in de fonteindienst van 12 juli aanstaande is Stichting Present!

Doel: mede-Harderwijkers middels Stichting Present Harderwijk

Ons diaconaal jaardoel is onze gelovige en niet-gelovig mede-Harderwijkers. Dit doen we in samenwerking met St. Present en met de gehele Protestantse Gemeente Harderwijk (PGH). St. Present is een landelijke organisatie die een brug wil slaan tussen christenen die iets te bieden hebben (geld, tijd) en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Denk hierbij aan het verhuizen van een alleenstaande moeder, het opfrissen van een woning voor een net gearriveerd vluchtelingengezin en het ordenen van een tuintje voor iemand met een beperking. Dankbaar werk, vinden de deelnemers aan deze projecten (zie ook www.stichtingpresent.nl/harderwijk).

Kom in actie

De commissie Fonteinwerk en de PGH-diaconie organiseren dit najaar een ‘Doe-dag’ om daadwerkelijke hulp te bieden. We roepen nu al groepen, commissies, gezinnen en jongerenclubs op om zich voor de doe-dag aan te melden. Dat wordt – voor zowel deel nemers als hulpzoekenden – een zinvolle, effectieve en leuke halve dag. Zo maken we tevens als Fonteinwerk zichtbaar en tastbaar dat we als kerk graag onze stadgenoten ondersteunen. Jij toch ook ?!

De doe-dag is gepland op zaterdag 31 oktober (keuze uit ochtend of middag). Zet hem vast in jouw agenda en bespreek met geloofsgenoten hoe je kunt bijdragen. Heb je ideeën of wil je je als groep of gezin opgeven? Neem dan contact op met diaken Martijn Stuiver (m.d.stuiver@solcon.nl)

 

Collectedoel 12 juli.1Collectedoel 12 juli.2Collectedoel 12 juli.3

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×