Cursus ZaaiGoed

Heb jij dat nou ook? Je vindt Jezus de belangrijkste persoon die er bestaat, maar je hebt geen idee hoe je het met je (niet gelovige) collega’s, buren of vrienden over Hem kunt hebben.

Ik vond dat heel lastig en was blij dat ik mee mocht doen aan (de try-out van) de cursus ZaaiGoed. Samen met Henriëtte Bos en 2 andere Harderwijkers reden we afgelopen najaar 5 avonden naar Apeldoorn. We hebben veel geleerd over onszelf en over getuigen op een manier die bij onszelf past. Het hoeft niet zo moeilijk te zijn!

Omdat de cursus volgens ons voor veel meer mensen interessant is, zijn we blij dat hij binnenkort in Harderwijk wordt aangeboden. Stichting Echo gaat dit organiseren samen met Stichting Agapè op maandag 14 en 28 maart, maandag 11 en 25 april en maandag 9 en 23 mei – starttijd 19.30 uur. Een echte aanrader als je wilt investeren in jezelf en wilt groeien in je geloof. Gegevens over de cursus vind je op https://stichtingecho.nl/zaaigoed/

Vind je de kosten te hoog? Fonteinwerk wil 4 personen sponsoren om te kijken of jullie net zo enthousiast zijn als wij, en of het iets is om zelf te gaan organiseren. Als je belangstelling hebt maar eerst nog meer wilt weten, neem dan contact op met Henriëtte of met mij.

Annemarie Stuiver
06-42911385
Annemarie.stuiver@solcon.nl

Zie ook het filmpje hieronder

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×