Cursus Basics start binnenkort

In januari 2018 starten we voor het tweede jaar met de cursus BASICS. De naam zegt het al: in deze cursus komen kernpunten uit het christelijke geloof aan bod: Wie is God? Wie is Jezus? Wie ben ik zelf? Waarover gaat het in het Koninkrijk van God? BASICS is een ideale gelegenheid om, samen met anderen, de dingen van het geloof voor jezelf op een rijtje te krijgen.

BASICS bestaat uit 4 modules van elk drie avonden. Op die avonden gaan we intensief, interactief en op een creatieve manier met elkaar aan de slag. De modules kunnen ook los van elkaar worden gevolgd. Je mag ook eerst een avond komen kijken of dit wat voor je is.

De cursus BASICS heeft een aantal thema’s die de Alpha cursus biedt, maar gaat echt een spade dieper en is daarom ook geschikt als vervolg op de Alpha. BASICS biedt je ook de mogelijkheid om aan het eind van de rit belijdenis te doen van het geloof. Dat kan in één van de wijken waar je bent ingeschreven. Het kan ook in een Fonteindienst.

Het aantal deelnemers is beperkt tot max. 15. We blijven deze cursus regelmatig opnieuw aanbieden, zodat wie de modules mist, een volgende keer kan instappen. Ben je enthousiast? Meld je dan snel aan want er is nog plek!
Voor informatie en aanmelden kun je contact opnemen met Klaas de Vries, via email basics@fonteinwerk.nl of telefoon (0341) 419104

Module 1 (donderdag 11, 18 en 25 januari 2018)
Wie is God, Jezus en Heilige Geest? Hier komen ook vragen aan de orde: wat is geloof? Waarom zou ik eigenlijk geloven? En we houden een ‘vraagbaakavond’.

Module 2 (donderdag 8, 15 en 22 februari 2018)
Wat is de Bijbel? We kijken naar de grote lijnen in de Bijbel, maar ook hoe een paar woorden je kunnen raken. We proberen te ontdekken hoe het Woord van God ook Stem van God voor jou kan worden.

Module 3 (donderdag 8, 15 en 22 maart 2018)
Wie ben ik? Wat is mijn identiteit? Leven in het Koninkrijk van God.

Module 4 (donderdag 5, 12 en 19 april 2018)
De wereld waarin we leven: de uitdaging om leerling van Jezus te zijn in de wereld om je heen, geestelijke strijd, hete hangijzers en vragen die misschien zijn blijven liggen.

Locatie en tijd: Kerkelijk Centrum de Regenboog Biezenplein te Harderwijk. Aanvang avonden om 19.45 uur. Inloop vanaf 19.30 uur; afsluiting uiterlijk 22.00 uur

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×