Concert “Achter de horizon ligt een geheim”

‘Achter de horizon ligt een geheim’ is een verhalen-vertel-concert. Er wordt gebruik gemaakt van live muziek, filmbeeld en vertellingen om de realiteit van het leven te combineren met verhalen uit de bijbel.

Levensmomenten en -ervaringen, verwondering & ontroering wisselen elkaar af, wanneer aanwezigen aan de hand van 8 thema’s verder kijken dan de horizon. Blijdschap, verdriet, teleurstelling, angst, liefde, iedereen heeft ermee te maken. Hoe gaan we om met al deze situaties? Wat hebben we nodig? Naar wie kunnen we gaan met onze (levens)vragen, met wie kunnen we de ups en downs van ons leven delen? Hoe halen we eruit wat erin zit? Hoe doen we dat samen? Dit zijn vragen die aan de orde komen tijdens het concert.

De band brengt deze vernieuwde productie voor de tweede keer op de bühne in theater Zeezicht, Dolfinarium te Harderwijk. Dit vindt plaats Kiop zaterdagavond 18 februari om 20:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.achterdehorizonligteengeheim.nl of www.I4U-music.nl. Wil je meer informatie of voor de kaartverkoop, mail naar achterdehorizon2017@gmail.com.

Voor een promotiefilmpje zie deze link https://vimeo.com/190053159

 

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×