Collectedoel 7 september a.s.

Collecte 7 september

Aanstaande zondag in de Fonteindienst zal er extra aandacht besteedt worden aan Compassion. De band van Compassion In Salvation zal ons begeleiden en ds. Dirk Meijvogel is de voorganger. Beiden zijn nauw betrokken bij het werk van Compassion.
Tijdens deze dienst wordt er gecollecteerd voor de jeugdkampen in Ecuador.

In maart jl. heeft Harmen (Fonteindiaken) een visiontrip gemaakt met verschillende kerkelijk werkers vanuit Nederland naar Ecuador. Daar zijn veel tieners en jongeren die afglijden en weinig met de kerk te maken willen hebben. Deze jongeren hebben vaak al veel problemen gehad in hun leven. Om deze groep er meer bij te betrekken organiseert Compassion (2 daagse) jeugdkampen voor groepen van 250 tieners. Het (gevarieerde) programma is er op gericht de tieners te helpen hun eigen problemen onder ogen te zien en daar aan te werken. Ze worden geholpen om goede keuzes te maken m.b.t. hun geestelijke, lichamelijke, seksuele en vooral ook sociaal- emotionele welzijn. Daarnaast worden ze gestimuleerd hun middelbare school af te maken.

De ervaring bij vergelijkbare evenementen is dat veel levens van jonge mensen daar worden aangeraakt en veranderd door de Heilige Geest.

Kom en geef ruimhartig!

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×