Collectedoel 6 september

 

Doel: mede-Harderwijkers ondersteunen

Het doel van de collecte in de fonteindienst van 6 september a.s. is Stichting Present; mede-Harderwijkers ondersteunen. In samenwerking met de PGH collecteren we dit jaar meerdere keren voor Stichting Present Harderwijk. Een organisatie die een brug wil slaan tussen christenen die iets te bieden hebben (geld, tijd) en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Denk hierbij aan het verhuizen van een alleenstaande moeder, het opfrissen van een woning voor een net gearriveerd vluchtelingengezin of het koffie schenken & praatje in een revalidatiecentrum. Dankbaar werk, vinden de deelnemers aan deze projecten (zie ook www.stichtingpresent.nl/harderwijk).

Kom in actie zaterdag 31 oktober
De commissie Fonteinwerk en de PGH-diaconie organiseren dit najaar een ‘Doe-dag’ om daadwerkelijke hulp te bieden. Doe je mee?

Fonteindienst 6 september.1

In de fonteindienst van 6 september collecteren we voor Geld en voor Tijd. Je kunt dan aangeven of je ’s ochtends of ’s middags een sociaal- of klusproject wilt doen.

Zaterdag 29 augustus zijn we met een team al een keer wezen proeven. We hebben klusjes gedaan bij een gezinnetje die het niet redde dit alleen af te ronden. De alleenstaande moeder liet vol trots aan haar kinderen zien wat na afloop het resultaat is geweest. En de klussers reageerden na afloop met woorden als “bedankt voor de gezellige klusmiddag” of “Het was een fijn team! Smaakt naar meer.”

Schrijf je in!
Schrijf je in tijdens de dienst van 6 september of de startdag van 13 september. Heb je ideeën of wil je je als groep of gezin per mail opgeven? Neem dan contact op met diaken Martijn Stuiver (m.d.stuiver@solcon.nl) of 0341-434383.

Fonteindienst 6 september.2Fonteindienst 6 september.3Fonteindienst 6 september.4

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×