Collecte 12 januari: Bijbelvertaalwerk West-Afrika via Wilma Wolthuis

Wilma Wolthuis (lid PGH) ondersteunt sinds 1996 als taalkundig consulent lokale Bijbelvertalers in West-Afrika. Onlangs verscheen het Nieuwe Testament in eerste druk in het Konabere, de taal van een bevolkingsgroep o.a. Mali. Een overwinning tegen alle tegenslagen in waar dit land mee te kampen heeft. Zo geldt voor grote delen van dit land een ‘niet reizen’ advies en schrijft ons Ministerie van Buitenlandse Zaken: “In Mali bestaat een risico om slachtoffer te worden van ontvoering, terroristische aanslagen en gewapende bendes. Aanslagen vinden regelmatig plaats.” Ook met name kerken en Christenen zijn hierbij regelmatig slachtoffer. Desondanks wordt deze maand de verschijning van het NT groots gevierd in Mali.

Wilma is veldmedewerker van Wycliffe bijbelvertalers en is voor haar inkomen volledig afhankelijk van giften en donaties van haar thuisfront. Wij steunen haar en haar dochter als Fonteinwerk en PG Harderwijk (PGH) met giften en diaconiecollectes.
Je kunt ook rechtstreeks storten op NL79RABO0378307460 t.n.v. Wycliffe Comité Wolthuis in Harderwijk. Daarnaast mag je ook op andere manieren bijdragen door hand en span diensten in het thuisfrontcomité, mee leven via haar nieuwsbrieven en/of als bidder bij de maandelijkse bidstonden (info via: tfc.wilma.wolthuis@gmail.comof vraag aan Martijn Stuiver).

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×