Breaking: bid en dank!

Beste Fonteiners,
In deze nieuwe rubriek “Breaking: bid en dank!” willen we met jullie elke maand nieuws vanuit de Stuurgroep delen. We willen dit doen vanuit een oproep tot gebed en dank. Elke derde maandag van de maand vergadert de Stuurgroep, de rubriek zal verschijnen in de daarop volgende nieuwsbrief.
De rubriek zal door verschillende Stuurgroepleden worden geschreven.

Afgelopen maandag 15 april was ons overleg en daaruit willen we graag de volgende punten met jullie delen:

  • Als bestuur van Fonteinwerk zijn we druk bezig onze plek te bepalen binnen de structuurverandering van de Protestantse Gemeente Harderwijk. Daarbij zijn we samen met de andere wijken o.a. vragen aan het beantwoorden over waar welke verantwoordelijkheden liggen (bij de wijk of de Kleine Kerkenraad). Bij deze herstructurering krijgt ook elke wijk een “specialisme”. Voor Fonteinwerk zal dat specialisme “missionair” zijn. We zijn al begonnen met brainstormen hierover. Hiervoor is o.a. Mathilde bij ons aangeschoven om input te geven. We vragen graag om jullie gebed hiervoor.
  • Voor het komende kerkelijk jaar (vanaf september) komen we nog een aantal vrijwilligers te kort. Vooral de situatie in de voorbereidingteams wordt dan nijpend. Daarom vragen we jullie ook graag hiervoor gebed. Dat de mensen voor wie een plek in een voorbereidingsteam iets is, zich in hun hart geroepen zullen voelen door de Heer.
  • We danken de Heer voor een geslaagd vrouwenevent (Secret Sister). En we danken Hem voor een mooie Fontein Academy, de eerste in twee jaar

 

Bedankt voor jullie gebed en jullie aandacht.

Namens de Stuurgroep,
Job

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×