Boekje voor @home-groepen – gespreksvragen bij het jaarthema

Dit jaar gaan we aan de slag met het jaarthema: “Vragen staat vrij, veelgestelde vragen over geloof en leven”. De @home-groepen zijn een mooie plek om de thema’s uit de diensten te verdiepen en toe te passen door er op een persoonlijke manier over door te praten.

Om hierbij te helpen wordt er een boekje gemaakt met 8 handreikingen voor een geloofsgesprek op een @home-bijeenkomst. De eerste 4 hoofdstukjes zijn af, genoeg om lekker mee aan de slag te gaan de komende tijd. De overige 4 volgen later. Klik <<hier>> om het boekje te downloaden.

Deelnemen aan een @home-groep is een hele mooie manier om aan je eigen geloof te werken en daarbij samen met andere mensen van Fonteinwerk op te trekken en hen beter te leren kennen.

De @home-groepen zijn bedoeld als kleine groepen waarin de deelnemers elkaar regelmatig ontmoeten en op verschillende manieren hun leven, geloof, vragen en twijfels met elkaar delen. Door de kleinschaligheid en onderlinge betrokkenheid ontstaat ruimte en vertrouwen om de goede dingen in je leven, maar ook problemen en uitdagingen, met elkaar te delen.

Zit je nog niet bij een @home-groep, maar wil je dat wel graag? Geef het dan aan bij Henriëtte Bos, van Team Verbinding (h.bos1210@gmail.com). Zij coördineert de @home-groepen en zorgt dat je ingedeeld wordt bij een groep.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×