Bidden voor moslims in Harderwijk e.o., dat zij Christus leren kennen

Heb jij contacten met moslims, bijvoorbeeld in je buurt of op je werk? Verlang je dat zij Jezus Christus leren kennen? Vind je het lastig om met moslims contact te maken?

Onder de naar Harderwijk gekomen AZC-bewoners en statushouders op de Noordwest Veluwe en de eerder gekomen Turken en Marokkanen zijn veel moslims. Deze moslims wonen tussen christenen. Dat is bijzonder! Denk maar aan de vele miljoenen moslims die in zogenaamde gesloten landen wonen. Dat zijn landen waar evangeliseren verboden is, waar nauwelijks christenen wonen en waar zendelingen geen toegang krijgen. Zo proeven vandaag de moslims in onze omgeving iets van de liefde van Christus en van het koninkrijk van God. ‘Iedere moslim een christen als vriend’ is dan ook het motto van een missionair werker in Nederland. Wil jij ook een vriend zijn voor een moslim of vriendin voor een moslima?

Al tien jaar bestaat er een werkgroep van christenen met een hart voor moslims in Harderwijk e.o. We komen maandelijks bij elkaar en delen ervaringen, bijvoorbeeld van persoonlijke contacten, de internationale kerkdiensten, een ALPHA-cursus voor Iraniërs. Daarbij bemoedigen we elkaar en bidden we. We bidden dat God door zijn Geest harten zacht maakt. We bidden voor bestaande en nieuwe contacten van christenen met moslims. We bidden dat het goede nieuws moslims bereikt.

Wil jij meer weten over de islam, moslims of de werkgroep? Kom dan een keer vrijblijvend naar een van de maandelijkse bijeenkomsten van de werkgroep. Neem contact op voor datum, plaats en tijd van de bijeenkomsten of voor andere informatie met Koos van Loo, coördinator, tel. 0621857197, Werkgroepmoslims@xs4all.nl.

Werkgroep Messias & Moslims Noordwest Veluwe van de Stichting Echo.

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×