Aktie Kerkbalans: Geef vandaag voor de kerk van morgen

Deze week start de Aktie Kerkbalans 2024. Ook jouw ‘jaarcontributie’ 2024 is hard nodig om de Protestantse Gemeente Harderwijk (PGH) financieel toekomstbestendig te krijgen. Als je staat ingeschreven bij de PGH dan wordt de komende week de envelop met het toezeggingsformulier bezorgd door een van de vrijwilligers. En een week later wordt het formulier weer opgehaald. Je laat deze vrijwilligers toch niet voor niets komen?

Je bespaart ons veel werk door jouw formulier dit keer digitaal in te vullen. Ga naar de website pgharderwijk.nl en klik op het logo Kerkbalans (rechts). Vul jouw gegevens in; jouw registratienummer vind je op het papieren Kerkbalans-formulier. Zo kunnen wij jouw toezegging automatisch verwerken. Het kan nu ook via de Scipio-app. Dank voor je medewerking!

Vrijdag 16 februari moeten alle toezeggingen binnen zijn. Zo snel mogelijk daarna hoor of lees je het resultaat van de Aktie Kerkbalans en worden de incasso-opdrachten verwerkt.
We vragen je om verhoging van jouw vorige bijdrage met 7% (zie het ‘waarom’ in het kerkblad en op de website). Jij helpt toch zeker ook mee om de PGH weer financieel in balans te brengen? Zie hieronder het filmpje Actie Kerkbalans PGH.

College van Kerkrentmeesters PGH

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×