Afscheidsdienst Henk Jansen

Op 17 juli organiseren we een afscheidsdienst voor Henk Jansen. In deze dienst willen we op een feestelijke manier afscheid nemen van Henk als Fonteinpredikant. Hiervoor hebben we al van alles in gedachten maar we willen het vooral ook samen met jullie doen: de Fonteiners.

We willen jullie allemaal vragen een filmpje in te sturen waarin jullie twee vragen beantwoorden:

  • Waar ben jij Henk dankbaar voor?
  • Wat wens jij Henk toe voor de toekomst?

Het filmpje kan je mailen naar Frits Sparnaaij, fritssparnaaij@hotmail.com. Als het bestand te groot is, kan je het heel simpel naar hem sturen via www.wetransfer.com.

We willen Henk ook graag een cadeau geven bij de afscheidsdienst. Uiteraard hebben we hiervoor een stukje budget gekregen vanuit de PGH en het Fonteinwerk. Maar we willen jullie ook de mogelijkheid geven om hieraan bij te dragen. Je kan een (klein) bedrag overmaken op NL67RABO0385726139 t.n.v. Protestantse Gemeente Harderwijk inzake Fonteinwerk onder vermelding van “cadeau Henk”.

Na de dienst gaan we zorgen voor een lekkere lunch om de samenkomst feestelijk af te sluiten. Daarvoor is het voor de organisatie erg handig om te weten hoeveel mensen er blijven eten. Geef je voor de lunch dus alsjeblieft op bij Jan Dekker, fam.jhdekker@gmail.com en vermeld met hoeveel personen jij komt.

Om het overzicht te kunnen bewaren, vragen we jullie voor alledrie de onderwerpen (filmpje, cadeau, lunch)  jullie bijdragen vóór 10 juli in te sturen. Alvast bedankt!

Hartelijke groet,
Het organisatieteam Mariët, Erica, Goos, Antonio en Job

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×