24 december – Kinderwonder Kerstfestival

Op zoek naar een goede kerstsfeer? Op 24 december van 16.00-18.00 uur in de Regenboog is het feest. Iedereen kan in- en uitlopen en zich verwonderen over alles wat er te doen is. Er is een doorlopend programma op het hoofdpodium. Je kunt meezingen met of luisteren naar kinderkoor Be Happy. Het koor wordt afgewisseld met een kerstfilm en het live samen zingen van bekende kerstliederen voor iedereen.

In de zalen zijn andere dingen te doen. Je kunt er diverse knutsels maken, er is een verhalenverteller, je kunt een eigen kerstwens maken of opnemen en nog meer leuke activiteiten.
Om 16.00 uur start er Kleuterkerk: een interactieve viering voor kinderen van 0-6 jaar met hun (groot)ouders. Deze Kleuterkerk is eenmalig, bij de rest kun je overal telkens aanschuiven.

Het precieze programma verschijnt nog op de website www.pgharderwijk.nl. Plantagekerk, Fonteinwerk en Regenboog organiseren dit festival omdat we blij zijn met de komst van Jezus. Wat Gods liefde voor ons betekent willen we doorvertellen. We vieren het met dit feestje, en willen zo toegankelijk zijn voor iedereen, of je nu thuis bent in de kerk of niet.
Kom je ook op ons festival? Als organisatie hebben we er veel zin in, en we zorgen dat je welkom wordt geheten met warme chocomel en gezellig geblaat!

Voor info: Lisette jeugdwerker@pgharderwijk.nl

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×