2 collectes: Stichting Balsewa en Noodhulp Oekraïne giro 555

Bijzondere tijden vragen om bijzondere maatregelen. Daarom geeft de diaconie je naast het reeds geplande collectedoel voor 6 maart, een collectedoel dat naar voren is gekomen door de oorlog in Oekraïne.

Stichting Balsewa
Samen bouwen aan de toekomst voor de kinderen in Pumdi Bhumdi, Nepal.
Aamaghar Pathshala is een school voor kansarme kinderen in Nepal. De school is nog niet klaar, de ramen en kozijnen moeten nog geplaatst worden. Binnen moeten de lokalen en de inrichting van het gebouw nog gedaan worden. Met jouw gift help jij mee aan het realiseren van het laatste gedeelte van deze school.
Geef via de Scipio-app of stort op NL 42RABO0317714554 van ZWO PGH o.v.v. ‘Balsewa’.


Noodhulp Oekraïne giro 555
De vreselijke oorlog in Oekraïne heeft voor een enorme vluchtelingenstroom gezorgd. Mensen vluchten het land uit voor geweld, op zoek naar veiligheid en onderdak. De samenwerkende hulporganisaties hebben hiervoor giro 555 geopend.
Overal in de aangrenzende buurlanden staan zij bij de grens klaar met eten, drinken en hulp bij onderdak. Met jouw bijdrage help je dit werk mogelijk te blijven maken. Fonteiner Marijn Fidder is momenteel aan het werk bij de grens met Oekraïne en Moldavië en maakte onderstaande foto.
Je kunt jouw bijdrage overmaken via de Scipio-app of overmaken op NL08INGB0000000555 van Samenwerkende Hulporganisaties o.v.v. ‘Oekraïne’.

Hartelijke groet
Job Burger, diaken Fonteinwerk

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×