17 april: Ochtendwake en paasontbijt

Ochtendwake – Wachters in de morgen

Vroeg in de morgen komen we bijeen voor deze speciale, extra Paasviering op eerste Paasdag. Om 06.00 uur, als het nog donker is, komen we samen in de Plantagekerk om te wachten op het Licht. We beginnen met gezang en gaan luisteren naar een korte overdenking van ds. Marissa van Meijl.
Maar er zit ook een interactief aspect aan deze viering: wat ga jij achterlaten in het donker? Vlak voordat het licht wordt, gaan we naar buiten! In het Plantagepark gaan we het Licht zien komen. Onder de verlichte hemel hemel zullen we een doopkruisje krijgen van Marissa en gaan we onze Heer toezingen. Rond 06.45 uur zal de viering ten einde zijn.

Het belooft een bijzondere viering te worden, die georganiseerd is door een team uit alle drie de wijken en ook bedoeld is voor leden van alle drie de wijken. We hopen jullie allemaal te ontmoeten!

Hartelijke groet,
Het voorbereidingsteam
Marissa, Cora, Alberdien, Ewout en Job

Paasontbijt

Op 1e Paasdag, 17 april, organiseert de Plantagewijk een paasontbijt na de Ochtendwake. Het is een mooie gedachte deze “Feestdag van de Opstanding van de Heer” te beginnen met een gezamenlijk ontbijt. Leuk voor alle kinderen, makkelijk voor gezinnen en gezellig voor alle anderen om elkaar te ontmoeten. Het ontbijt begint om 08.00 uur en is gratis. Wel staat er een bus voor de giften. We zijn hierbij als Fonteiners van harte uitgenodigd om mee te doen.

Even aanmelden bij Ada Brouwer (tel. 06 30651097 of scriba.plantagekerk@pgharderwijk.nl ) of op de lijst in de hal van de kerk.

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×