11 september – Startzondag PGH

Op zondag 11 september vieren we weer de start van het seizoen met een startzondag. Zondag 11 september om 10.30 start de dienst in het Plantagepark, aansluitend zijn er diverse activiteiten en mogelijkheden om te eten en te drinken. Lees hieronder meer!

De dienst begint om 10.30 uur in het Plantagepark. Vanaf 10 uur ben je van harte welkom om alvast een plekje te zoeken op het terrein. Om half 11 gaan we beginnen met een mooie dienst. Samen met een aantal 10’ers hebben we een mooie dienst samengesteld. Tijdens de dienst kun je vragen stellen over de preek. Dus neem je telefoon mee om je vraag te kunnen stellen.

Stoelen
We vragen eenieder weer om zijn eigen stoelen mee te nemen. Is dit echt niet mogelijk, dan hebben we een aantal stoelen klaar staan die geleend kunnen worden.

Kinderoppas
Voor de kinderen t/m 3 jaar is er oppas in de tent in het Plantagepark.

Na afloop van de dienst is er een optreden van de Jeugd Harmonie, staat er koffie klaar en is het tijd om bij te kletsen en de informatie kraampjes te bekijken. Langzaamaan zal ook het eten worden opgewarmd en kunnen we heerlijk smullen van al het lekkers.

Voor de jeugd wordt de stormbaan weer opgeblazen en zijn er diverse spelletjes klaar gezet.

Voor de 10’ers hebben we sups geregeld, vergeet dus niet om droge kleren mee te nemen en een handdoek!

Als afsluiting is er weer een mooie slotact, deze wil je niet missen! Neem je camera mee voor de mooiste foto’s.

Vrijwilligers gezocht!
Voor het opbouwen, het afbouwen en zondag overdag hebben we nog vrijwilligers nodig! Wil jij helpen om deze startzondag tot een succes te maken? Meld je dan <<hier>> aan!

 

Bekijk hier alle nieuwsberichten of ga terug naar de vorige pagina.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×