MannenEvent 2018

MannenEvent 2018 – Geef je op!

6 enthousiaste mannen van het Fonteinwerk binnen de PG Harderwijk organiseren zaterdag 2 juni 2018 vanaf 10 uur een event speciaal voor mannen. Een vervolg op het succesvolle event dat we afgelopen oktober hebben gehouden en nu jaarlijks terugkomt. Ook jij bent 2 juni welkom!

We gaan in groepjes wandelen of fietsen met aansluitend een thema-BBQ op een geweldige locatie in Harderwijk. Ook voor de lunch en een mooie lunchlocatie buiten Harderwijk wordt gezorgd. In een mix van bewegen, bezinnen, lekker eten en delen wat ons bezig houdt, willen we met elkaar graag weer een toffe dag beleven. De deelnameprijs is slechts €25,-  inclusief eten, drinken, routes, spreker en verschillende locaties. Tijdens het event zal het thema ‘Proef Zijn weg’ op creatieve wijze en via spreker ds. Jan Visser (Ermelo) betekenis krijgen.

Heb je vragen of wil je deelnemen, dan horen wij het graag (mannenevent2018@gmail.com) of bel 0341-434383. De eerste 17 aanmeldingen zijn binnen. Doe je mee en neem je iemand mee? Wij hebben er zin in!

Jan Wildvank, Jan Dekker, Herman van Splunter, Wim Stouwdam, Job Burger & Martijn Stuiver

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×