FonteinEvent 2020

Event geannuleerd i.v.m. coronavirus

Beste mensen,

Het gaat gebeuren – het tweede FonteinEvent voor jong en oud staat gepland en jij kunt erbij zijn!
Hier de belangrijkste gegevens op een rij:

  • Datum: 5, 6 en 7 juni 2020
  • Locatie: Camping de Mussenkamp te Heerde
  • Accommodatie: eigen tent of caravan

 

Programma

Vanaf vrijdag rond 15.00 uur ben je welkom op de camping. Hier kun je je tent of caravan neerzetten, daar helpen we je graag bij. Kom je liever pas zaterdagochtend naar de camping kun je dit aangeven op het aanmeldformulier.
Voor de niet-kampeerders onder ons zijn er helaas geen accommodaties op de camping. Hiervoor dien je zelf in de buurt op zoek te gaan naar hotels, huisjes of een B&B.

Vrijdagavond is er hopelijk een inspirerende lezing/workshop. Verder is er iedere avond en ochtend een moment van ontmoeting en bezinning. Op zaterdag om 11:00 uur is er koffie of thee en een officieel moment van welkom waarna het programma van start gaat. Rond 12:30 uur is er gelegenheid om je –zelf meegebrachte- lunch te eten en aan het eind van de middag wordt de barbecue klaargezet. Tussendoor zullen er nog leuke activiteiten georganiseerd worden voor jong en oud(er). Zondag begint een speciale campingversie van de Fonteindienst om 10:30 uur. Hierna willen we graag samen lunchen in de stijl van de lunch na de 3e Fonteindienst. Neem je ook wat lekkers mee? In de loop van de middag zullen we gezamenlijk afbreken en opruimen.

Kosten

  • Bij overnachten bedragen de kosten € 35,00 per kampeerunit, per nacht
  • Bezoekers die niet overnachten op de camping betalen een dagvergoeding van € 7,50 per dag, per persoon

Mochten de kosten een probleem zijn neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden om er toch bij te zijn.

BBQ

Op zaterdag is de barbecue en wordt er gezorgd voor vlees, salade, saus, stokbrood en rauwkost.

Grote kinderen (vanaf 12 jaar) en volwassenen betalen € 12,50 p.p. en de kosten voor kleine kinderen (4-12) zijn € 6,00 p.p.

Borden, bestek en servetten bij de barbecue zijn geregeld. Drankjes, glazen, stoelen graag zelf meenemen – ook de daggasten.

 

Aanmelden!

Natuurlijk wil je dit nieuwe FonteinEvent niet missen, dus vul het aanmeldingsformulier in en meld je aan via FonteinEvent@Fonteinwerk.nl.
Voor vragen kun je bij een commissielid terecht of een mailtje sturen.

Meld je nu aan!

FonteinEvent commissie:
Iwan en Ilona Bergman, Reinou Groeneveld, Ellen Kok, Rico Stouwdam, Annemarie Stuiver, Jan Wildvank en Dirma Wansink.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×