Agenda

Deze agenda geeft een overzicht van alle events die het Fonteinwerk organiseert of leuk vindt om te vermelden.
Dit zijn bijvoorbeeld de Fonteindiensten, Fontein Celebrations, lezingen of andere evenementen.

Klik op een agenda-item als je graag meer informatie wil lezen!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

‹ terug naar alle evenementen

Startzondag – EEN OPEN HUIS

Op zondag 10 september 2017, van 10:30 tot 16:00

Evenement Navigatie

Op 10 september aanstaande vindt de Startzondag 2017 plaats op het atletiekterrein van Atletiek Vereniging Athlos, aan de Strokelweg 9 in Harderwijk. De (te) kleine Startcommissie heeft weer een spetterend programma op poten gezet. Zoals vertrouwd wordt om 10.30 uur gestart met een Openlucht Dienst. Laagdrempelig, vele vertrouwde liederen, perfecte begeleiding en vaak erg verrassend. Vanaf 11.45 uur staat voor jong en oud, de ontmoeting centraal.

Er zijn diverse spektakelstukken te beleven. Terwijl je kunt genieten van koffie, fris of iets anders, zal om ongeveer 12.00 uur de Jeugdharmonie uit Harderwijk van zich laten horen. Voor de jongeren is er wederom The BUZZ van Youth United, vele spelletjes en springkussens en iets later een spetterend optreden van het inmiddels ooooh zo bekende Kindertheater “b.j. Brillekip”. Verder is er na de dienst volop gelegenheid om te shoppen bij de Kijkmarkt, waarbij diverse organisaties zich weer presenteren. Indien je inmiddels trek hebt gekregen, kun je je (voor een luttel bedrag) tegoed doen aan diverse snacks en lekkernijen van de BBQ. (ff een consumptiebon kopen). Het vlees dient echter achterwege te blijven tijdens een spetterende voorstelling en demonstratie van (dit jaar geen roofvogels) maar 4-viervoeters. Een demonstratie die velen alleen maar kennen van de TV.

Hopelijk blijven net als verleden jaar weer veel mensen “plakken” om getuige te zijn van al datgene wat er geboden wordt. Blok dus deze dag in je agenda zodat we tegen 16.00 uur allemaal kunnen zeggen: We hebben genoten en inspiratie opgedaan tijdens deze “OPEN HUIS-dag.

Organisator

Startzondag 2017
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×