Agenda

Deze agenda geeft een overzicht van alle events die het Fonteinwerk organiseert of leuk vindt om te vermelden.
Dit zijn bijvoorbeeld de Fonteindiensten, Fontein Celebrations, lezingen of andere evenementen.

Klik op een agenda-item als je graag meer informatie wil lezen!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

‹ terug naar alle evenementen

Stadsgebed Harderwijk

Op maandag 10 mei 2021, van 19:30 tot 20:30

Evenement Navigatie

Beste Fonteiners,

Op maandag 10 mei om 19.30 uur hopen we – op gepaste afstand en volgens de geldende RIVM regels –  bij elkaar te komen in de Plantagekerk voor het maandelijkse Stadsgebed (aanmelding noodzakelijk, meer informatie zie hieronder).

Gebed legt de geestelijke basis voor Gods Koninkrijk en is daarom essentieel. Jezus belooft dat God zal werken en geven op basis van het eenparige gebed van zelfs 2 of 3 van zijn kinderen (Matt. 18: 19). We zijn daarom dankbaar voor de vele gebedsgroepen die er in Harderwijk en Hierden zijn.

Het Stadsgebed wil een stimulans zijn om onze gezamenlijke verantwoording onder ogen te zien. Wij willen de bestaande kerkelijke gebedsgroepen bezoeken, bemoedigen en samen met hen bidden voor hun kerk en voor Harderwijk.

De Bijbel roept ons ook specifiek op om voor de overheid en verantwoordelijke personen te bidden (zie  1 Timoteus 2 : 2). Natuurlijk ligt onze eerste verantwoording om te bidden voor onze leefsituatie: kerk, gezin, werk of school, maar er zijn ook gebieden die wat verder weg liggen maar ons allemaal aangaan, bijv. de gemeenteraad, het ziekenhuis, etc.. Kerntekst voor het Stadsgebed is Jeremia  29 : 7 “Bid  tot de Heer voor de stad ….. en zet je in voor haar bloei, want in de bloei van de stad is ook jullie bloei”.

God zegt: “Ik heb gezocht naar iemand die voor mijn aangezicht op de bres zou kunnen staan.” .. ben jij beschikbaar?

LET OP: Om aanwezig te zijn is het absoluut noodzakelijk dat je je van te voren – uiterlijk zondag 9 mei – aanmeldt middels een mail naar ewester@caiway.nl.

Als je bij de eerste 30 aanmeldingen zit, ontvang je maandag een mail met een uitnodiging (of een bericht als je aanmelding niet is gehonoreerd i.v.m. meer dan 30 aanmeldingen).

Hartelijke groet,
Henriëtte Bos, Henk Jansen en Annemarie Stuiver

Locatie

Plantagekerk Harderwijk
Stationslaan 136
Harderwijk, Gelderland 3841 DC Nederland
+ Google Maps
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×