Agenda

Deze agenda geeft een overzicht van alle events die het Fonteinwerk organiseert of leuk vindt om te vermelden.
Dit zijn bijvoorbeeld de Fonteindiensten, Fontein Celebrations, lezingen of andere evenementen.

Klik op een agenda-item als je graag meer informatie wil lezen!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

‹ terug naar alle evenementen

FonteinKerstconcert met Charis Music

Op dinsdag 18 december 2018, van 20:00 tot 21:30

Evenement Navigatie

Fonteinwerk heeft Charis Music benaderd om op dinsdag 18-12-18 een FonteinKerstconcert te houden in Harderwijk. Charis Music wil die avond het Kerstverhaal brengen met veel zingen. Charis Music is een jong en dynamisch koor van ongeveer 20 zangers en zangeressen, onder leiding van Chiel Naber. Het zijn stuk voor stuk bevlogen zangers, zangeressen en muzikanten die met elkaar op professionele en toegankelijke wijze het Evangelie brengen.

Charis Music treedt in het hele land op met energieke en toegankelijke Kerstconcerten, waarin zij gebruik maken van eigentijdse arrangementen, verschillende muziekstijlen (ook popmuziek) en een live performance met licht en geluid. De liederen worden aangevuld met vertellen en drama, waardoor zij het hele publiek meenemen in het Kerstverhaal. Tevens zorgen ze voor een moment van verdieping en bezinning.
Dit jaar zal de kersttour in het teken staan van Jozef; een man die leefde volgens het Jodendom, alles deed volgens de regels en de wetten die hem zo geleerd zijn en die alles op een rijtje had. En toch veranderde plotseling zijn leven. De realiteit haalde hem in; zijn aanstaande vrouw bleek zwanger te zijn. Wat dachten mensen nu van hem, wat werd er van hem verwacht? En wat wilde hij eigenlijk zelf? Waar vind je op zulke moeilijke momenten in je leven het antwoord… ? Een krachtig thema aan de hand waarvan we het kerstfeest samen willen vieren! Ze eindigen het concert door samen te zingen. Stil zitten is onmogelijk!

Kortom 18-12-18 wordt een inspirerend, energiek en feestelijk FonteinKerstconcert, een avond waarin wij u graag ontmoeten!  Graag tot ziens! Save the date! De avond begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) in Kerkelijk Centrum De Regenboog, Biezenplein 1 te Harderwijk.

Gratis entree, dus kom op tijd! (wel één collecte).

Zie ook www.charismusic.nl en www.fonteinwerk.nl en Facebook Charis Music en Facebook Fonteinwerk

Locatie

De Regenboog Harderwijk
Biezenplein 1
Harderwijk, 3845KA Nederland
+ Google Maps
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×