Agenda

Deze agenda geeft een overzicht van alle events die het Fonteinwerk organiseert of leuk vindt om te vermelden.
Dit zijn bijvoorbeeld de Fonteindiensten, Fontein Celebrations, lezingen of andere evenementen.

Klik op een agenda-item als je graag meer informatie wil lezen!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

‹ terug naar alle evenementen

Fonteindienst – Een toekomst vol van hoop!

Op zondag 25 december 2022, van 11:30 tot 12:30

Evenement Navigatie

Op eerste kerstdag is er een Fonteindienst en daar zijn we heel blij mee! Want het feest van het licht mogen we met elkaar vieren in een feestelijke dienst waarbij ook praisekoor Menorah ons zal ondersteunen. Dit keer geen gelegenheidsteam, maar de hele stuurgroep die deze dienst graag heeft voorbereid.

Maar wat is dat toch, dat we Kerst vaak met veel kabaal en groots spektakel willen invullen? Net alsof het allemaal heel uitbundig ‘moet’. Soms lijkt het licht van hoop wat we vieren zelfs een beetje onder te sneeuwen in het kerstcircus om ons heen. Johannes 1 heeft het over het licht, het woord en het leven wat schijnt in de duisternis voor ons. Wat 2000 jaar geleden klein begonnen is in Bethlehem mogen we met elkaar op 25 december weer opnieuw beleven. We willen in deze dienst dit hoopvolle en schitterende licht vieren, opnieuw ontvangen en…

Martijn Stuiver neemt ons als spreker hierin mee. De Fonteindienst van 25 december is ook te volgen via livestream en via de CAI televisie, maar je krijgt er ‘letterlijk’ meer van mee als je kunt komen. Na de dienst is er koffie met wat lekkers.

De Fonteindienst begint om 11.30 uur en is te bekijken via CAI TV kanaal 707 of via de website www.pgharderwijk.nl/live-stream (klik op de foto van de plantagekerk).

Locatie

Plantagekerk Harderwijk
Stationslaan 136
Harderwijk, Gelderland 3841 DC Nederland
+ Google Maps
U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×