Agenda

Deze agenda geeft een overzicht van alle events die het Fonteinwerk organiseert of leuk vindt om te vermelden.
Dit zijn bijvoorbeeld de Fonteindiensten, Fontein Celebrations, lezingen of andere evenementen.

Klik op een agenda-item als je graag meer informatie wil lezen!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

‹ terug naar alle evenementen

Fonteindienst – Bekijk via livestream

Op zondag 22 maart 2020, van 11:30 tot 12:30

Evenement Navigatie

Bijna alle Fontein activiteiten zijn afgezegd, maar daar gaan we iets voor in de plaats doen. Gewoonlijk is er alleen een viering op de eerste drie zondagen van de maand. Dat gaan we nu anders doen. Voor de verbinding met elkaar, bemoediging en gezamenlijk gebed in deze crisistijd houden we een eenvoudige viering om 11.30 uur vanuit de Plantagekerk, thuis voor iedereen te volgen op TV kanaal 707 van de CAI en de website www.pgharderwijk.nl/livestream (klik op het plaatje van de Plantagekerk).

Het thema is: ‘Waar kun je schuilen?’ We voelen ons bedreigd en zoeken steeds meer de veiligheid van ons eigen huis, en in kleine kring – sommigen zelfs in eenzaamheid… ‘Schuilen bij elkaar’ kan alleen nog maar op een afstandje of via media. Waar ben je veilig? In de Psalmen, zoals in Psalm 27, is er eigenlijk maar één plek waar je veilig bent: in de schuilplaats van de Allerhoogste! Daar moeten we elkaar aan blijven herinneren. En daar mogen we moed uit putten!

Je bent dus niet welkom in de kerk, maar van harte welkom om online mee te vieren. Hou je mobieltje bij de hand voor de ‘mentimeter’ op www.mentimeter.com– dan kun je je eigen gebed of reactie met ons delen.

Jolanda van Steinvoorn zal de dienst presenteren en Henk Jansen, de Fonteinpredikant, komt spreken.

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×