Agenda

Deze agenda geeft een overzicht van alle events die het Fonteinwerk organiseert of leuk vindt om te vermelden.
Dit zijn bijvoorbeeld de Fonteindiensten, Fontein Celebrations, lezingen of andere evenementen.

Klik op een agenda-item als je graag meer informatie wil lezen!

Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

‹ terug naar alle evenementen

FonteinCommunity op 1,5 meter

Op dinsdag 26 mei 2020, van 19:45 tot 21:15

Evenement Navigatie

Komende dinsdagavond gaat het gebeuren: dan hopen we elkaar met z’n allen online te ontmoeten. Voel je je op een of andere manier bij Fonteinwerk betrokken: welkom om mee te doen! Mathilde Tempert is onze gastvrouw door middel van het programma Zoom. Met de link hieronder kun je 26 mei om 19.45 uur deelnemen. Het wordt een aardig avontuur om met zoveel mensen tegelijk deel te nemen, maar we rekenen erop dat dat gaat lukken. Wat gaan we doen?

 • 19.45 uur; start Mathilde de Zoomsessie – tijd om in te loggen, de techniek te testen, camera aan en microfoon aan/uit te zetten, de chatbalk van Zoom ontdekken – ondertussen met een bak koffie of zo ons bij elkaar aan te sluiten en alvast wat wel en wee uit te wisselen
 • 20.00 uur; Opening door voorzitter Martijn
  Kort avondgebed o.l.v. Henk J. aan de hand van Romeinen 5,3-4 over volharding en hoop
  Na een korte inleiding door Henk J. gaan we in kleine groepen uit elkaar (dat kan in Zoom!) om over het onderwerp door te praten: Fonteingemeenschap zijn in de ‘1 1⁄2 meter cultuur’ – hoe ziet dat er uit? Wat hebben we nodig om de kernwaarden van het Fonteinwerk inhoud te geven? Wat heb jij nodig om in je geloof en leven gevoed en geïnspireerd te worden?
  Kort delen wat in de groepjes opgekomen is door 1 persoon per groepje
  Mededelingen
 • 21.15 uur; Sluiting

Je hebt een PC, laptop of tablet nodig met microfoon en frontcamera. Het is wel handig als je vooraf alvast de Zoom app installeert, gratis op www.zoom.us Op dinsdag 26 mei kun je tegen 19.45 uur klikken op: https://waada.zoom.us/j/91692427808 Het is fijn als je allemaal je camera en audio aanzet. Dus: Join with video en Join with Audio. Voor de goede orde: als je binnenkomt in de meeting sta je op mute (jouw geluid is dan uit). Als je wat wil vragen dan kan dit via de Chat functionaliteit. Als het echt niet anders kan dan kan je zelf de microfoon unmuten linksonder in het scherm en kan je praten. Voor vragen over de techniek stuur een whatsapp of bel naar Martijn Stuiver: 06-11441127 of Mathilde Tempert: 06-11788967.

Tot 26 mei!

U gebruikt een verouderde browser!

Werk uw huidige browser bij naar de laatste versie. Update mijn browser nu

×